Nu är 2022 års deltagare i Pepparkakelandskampen uttagna!

Nu gör vi om förra årets succé där Peppe tillsammans med GILLE åkte runt i Sverige och besökte familjer som skapat sina egna fantasifulla Pepparkakeland med produkter från GILLE. Vi har nu utsett årets deltagare som kommer från norr, söder, öst och väst. Familjerna kommer att presentera sina bidrag i 2022 års pepparkakelandskamp via live-sändningar i sociala medier och tävlar om att bli årets vinnare. Se förra årets livefilmer här.

Familjen Svensson Södra Sverige – 24 september
Familjen Wiklund Västra Sverige – 15 oktober
Familjen Ergren Östra Sverige – 29 oktober
Familjen Carnbo Norra Sverige – 19 november

Familjen Svensson från Skåne som representerar Södra Sverige:
”Vi är en familj som älskar att pyssla och skapa och vi älskar utmaningar! Den magiska Vinterskogen! Då vi själva bor i skogen kan det inte bli mer passande! Vi är så redo.”

Familjen Ergren från Linköping som representerar Östra Sverige:
” Vår fantasi har inga gränser. Vårt tema kommer att vara på gatan där vi bor eller kaos i skidbacken, lite delade meningar där men det löser vi alltid.

Familjen Wiklund från Göteborg som representerar Västra Sverige:
”Vi skulle tycka det vore kul att kreativt ta oss an temat lilla storstaden då det är det som Göteborg känns som.”

Familjen Carnbo från Härnösand som representerar Norra Sverige:
”Vi är en kreativ och skapande familj. Har en jazzmusiker, en konstnär & två väldigt glada barn som skulle älska att få tolka och göra vår stad Härnösand, som ett bidrag.”

Vi önskar lycka till med det kreativa arbetet till alla familjer och snart börjar Peppes resa tillsammans med GILLE runt om i Sverige.