Godare, finare, tunnare och nu bakade med rapsolja. Under hösten nylanserade Gille sina Stora pepparkakshjärtan och gensvaret har minst sagt varit positivt.

”Mycket goda! Mycket kryddig och god smak – precis så som pepparkakor ska vara!” skriver en konsument på sociala medier. ”Vi är överens om högsta betyg för den mycket goda smaken, formen och funktionen.” skriver en annan.

Senaste recensionen kommer från Mitt kök som testat tio olika pepparkakssorter. En panel fick i ett blindtest ge sitt omdöme och sätta betyg. Gilles Stora pepparkakshjärtan fick högsta betyg och blev bäst i test.

– Vi är jätteglada och stolta över betyget. Vår produktutvecklare har arbetat hårt under året för att få fram det perfekta pepparkakshjärtat och det här känns som ett kvitto på att vi verkligen har lyckats, säger Camilla Tuvesson, marknadschef på Continental Bakeries North Europe.

Hela recensionen från Mitt kök: ”Ett stort, perfekt gräddat pepparkakshjärta med hål i som smakar fantastiskt gott! Pepparkakan smälter trevligt i munnen och lämnar en härlig eftersmak tack vare sina tydliga och perfekt balanserade julkryddor. Wow!”