Jobba hos oss

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Vill du arbeta hos oss är du välkommen att skicka in din spontanansökan till HR-koordinator Anna Persson.
E-post: apersson@biscuitinternational.com

 Vi söker livsmedelsarbetare till vår produktion

Vi söker nu nya medarbetare som vill arbeta i vår produktion. Arbetet innebär att i nära samarbete med kollegor arbeta vid våra produktionslinjer i Örkelljunga och Åsljunga. Vi söker personal till följande avdelningar:

Bageri– maskinoperatör. Du kommer att arbeta i bageriet och producera våra kakor enligt kvalitetsrutin och i nära samarbete med övriga på denna avdelning. Truckkort är meriterande.

Förpackningsavdelningen – livsmedelsarbetare till våra produktionslinjer.
Du som söker ska ha en positiv attityd, tycka om att samarbeta och ha ett högt fokus på säkerhet. Har du tekniskt intresse, datorvana eller maskinkunskap är det meriterande. Vi arbetar med stor noggrannhet och med fokus på kvalitet, rengöring och hygien.

I första hand utförs arbetet på 2-skift och ständigt nattskift. Vi söker nu medarbetare till alla avdelningar och skift.

Anställningsform: Visstidsanställning, med möjlighet till tillsvidareanställning

Frågor om tjänsten?
Produktionschef: Lizette Sundström (076-1056127, Kim Arefäll (0765-400 552) Facklig kontakt Livs: Eva Olsson (070-2748104)

Skicka din ansökan snarast, då vi kommer rekrytera löpande, dock senast 2025-03-01 till HR-koordinator Anna Persson, apersson@biscuitinternational.com.

Continuous Improvement Manager

Just nu söker vi en Continuous Improvement Manager. Du har en stark drivkraft att utveckla och förbättra processer i en dynamisk produktionsmiljö, och har dessutom förmågan att motivera och engagera andra i rätt riktning. Biscuit International är i en spännande fas där denna nya roll blir en viktig kugge i maskineriet. 

Låter det spännande? Läs mer och skicka din ansökan via denna länken:

Continuous Improvement Manager till Biscuit International – Bohmans

Vi söker Bagare!

Vi behöver stärka vårt bageri och söker därför bagare till både 2-skift och ständigt nattskift till våra bageri i Örkelljunga/Åsljunga.

Våra förväntningar och målsättning

Att i nära samarbete med kollegor agera utifrån företagets visioner och värdegrund. Ha hög fokus på totalkvalitén på produkterna.
Att medverka till samarbete, kommunikation och delaktighet.
Vara delaktig i hallens produktion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbeta på både automatiserade och manuella linjer med bl.a. degblandning, förpackning, övervakning av maskiner.
Att tillsammans med kollegor arbeta med förbättringsarbete inom produktkvalitet, hygien och god tillverkningssed (GMP).

Utbilda ny pesronal i förekommande arbetsuppgifter. Kompetensprofil

Erfarenhet av livsmedelsproduktion.
Lojalitet, tillit och respekt för andra människor är grundvärderingar som ingår i rollen. Att agera utifrån ens ansvarsområde, vara flexibel och föregå med gott exempel. Vara tydlig, rak och enkel i kommunikation med övriga medarbetare.
Stor tillgänglighet och välkomnande i möte med andra människor.
Goda kunskaper i svenska och engelska är meriterande.

Övrigt
Arbetstid: 38 tim/v vid 2-skift och 32 tim/v vid nattskift Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Låter detta intressant?
Skicka din ansökan
senast 2024-12-15 till HR-koordinator Anna Persson: apersson@biscuitinternational.com.

Vid intresse och eller frågor: kontakta Lizette Sundström 0761-056127 (l.sundstrom@biscuitinternational.com)

För fackliga frågor, kontakta Eva Olsson 070 – 2748104 (eolsson@biscuitinternational.com)