Malin (@maliner123) vann 5000 kr att göra något kul tillsammans med sina vänner eller familj!
Vi ber dig kontakta oss via Facebook messenger för att komma i kontakt via telefon, så att vi kan administrera vinsten! Sista kontaktdatum är den 31 januari därefter tillfaller vinsten någon annan.

Tröstpris till 2-20:e plats – digital värdecheck 100 kr
Det här året har varit ett fantastiskt pepparkaksår! Inte minst för alla fina pepparkakshus som byggts och dekorerats över hela Sverige. Tack! Det saknas ingen kreativitet så därför har vi bestämt att vi belönar 2-20:e plats med en värdecheck på 100 kr.
Sista kontaktdatum är den 31 januari därefter tillfaller vinsten någon annan.

Nedan är listan över 2-20:e pristagare och är det du ber vi dig att kontakta oss via via Facebook Messenger och ange ditt namn på Instagram samt din mailadress så att vi kan administrera vinsten.

Alla vinster ska vara hanterade för den 31 januari. Har du inte fått din vinst efter det datumet hör av dig via messenger.

2:e-20:e pristagare (namn från Instagram hämtade från #gillekakor)
@linn.lou, @degterapi, @mariesjulmys, @jarphagen, @julstjärnor_o_lussekatter, @f2nilsson, @oliviaamalia, @vitaparadiset, @funkisfamiljen_m0rris, @maja.lokrantz, @hittakreativitet, @hanna_fornhem, @thereze_w, @jennynil, @russianblueleia, @vikstromnico, @ninaulm, @roligt_skapande, @pysselskoj, @maliner123