Gille Mini Pepparkakshus innebär nya möjligheter för dig som står inför ett barnkalas i höst. I varje burk från Gille finns delar till sex små pepparkakshus i form av väggar och tak. Genom att smälta choklad eller exempelvis tillreda kristyr som du enkelt rör ihop av äggvita, florsocker och ättikssprit skapar du grunden för ett kreativt och roligt projekt. Allla får vara med och bygga sitt eget lilla hus.

Om du inte vill göra kristyr finns färdigt pepparkakslim i affären (Baking Glue från Dr Oetker). Om du googlar på nätet kan du även hitta recept för kristyr utan socker, ägg eller mjölk, beroende på vad du önskar.

Det är bara fantasin som sätter gränser för vad barnen och du kan skapa med den dekor som dukas fram. Möjligheterna som ges är många i butikernas bak- och godisavdelningar. Vad sägs om exempelvis ätbart glitter, geléhallon och chokladlinser? Men det går lika bra med torkad frukt eller färska bär!

husnr24.homespo.se kan du även blir inspirerad av Susanne som skapat sitt kalas för sina barn! Tveka inte att tipsa oss om du har egna idéer eller bilder som kan inspirera andra! Varför inte lägga upp dem på #gillekakor