Tävlingen Avslutad!!!

Vinn 5000 kr att göra något tillsammans för!

Kreativiteten är redan igång. Människor har redan bokat datum och längtar efter pysselkvällen då pepparkakshusen ska byggas! Gille Mini Pepparkakshus gör det möjligt för alla att bygga sitt eget lilla hus. Kreativt dekorera och pynta med fantasi och glädje. Bjud in farfar, moster, kusiner, grannar, vänner och givetvis alla barnen.
Ladda upp med kristyr, glasyr, pyntgelé, dekorationsströssel och godis. Glöm inte skapa stämning och mys med fika och tända ljus.

Så här enkelt är det att vara med och tävla!
I samband med att ni träffas för en pysselkväll eller du pysslar själv ta bilder på era Mini Pepparkakshus byggen. Lägg upp dem på Instagram och hashtagga med #gillekakor.

1:a pris: 5000 kr att göra något tillsammans för. Vinnarna berättar vad de vill göra och Gille fixar enligt gemensam överenskommelse en aktivitet som sker från 14 januari och framåt 2020. Totala värdet får max vara 5000 kr och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Aktiviteten kan inte bytas mot kontanter eller annat.

2:a pris-50:e pris: Värdecheck på kakor från Gille 50 kr.
Fredagen den 20 december samlas vår jury som består av representanter från Gille och Annaochanna – för att utse vinnarna! Under den 22 december meddelar vi alla vinnare via Instagram och därefter sker administration av vinnarna.

Vi kommer även presentera alla vinnare på Gille Facebook och Instagram och www.gille.seden 22 december.

De tävlande ansvarar själva för att de bilder som läggs upp följer de riktlinjer som finns vad gäller bilder enligt svensk lag. som exempelvis att människor som finns med har godkänt medverkan på bilderna.

Gille förbehåller sig rätten att använda bilderna i sin marknadsföring för att berätta om vilka som tävlat och vunnit. Detta sker på digital/sociala media.

På husnr24.homespo.se kan du även bli inspirerad av Susanne som är höstens Gillebloggare och som kreativt hjälpt oss att visa dig vad man kan hitta på med Gilles pepparkakor.