Under de senaste åren har Continental Bakeries North Europé AB arbetat målfokuserat och kreativt inom företaget. Ambitionen är att varje år skapa ett sortiment av pepparkakor som i sin helhet totalt når en bredare målgrupp. Olika människor efterfrågar olika egenskaper hos en pepparkaka. Allt arbete med utgångspunkten: Utan att göra avkall på smaken.

Det har gett mycket goda resultat både vad gäller betyg i smaktest, efterfrågan och försäljning. I år erbjuder vi på det mest genomarbetade och spännande sortiment någonsin. Här finns allt från klassiker till innovativa nyheter som skapar gemenskap – alla med recept för den goda smakens skull!

Gilles pepparkakssortiment 2019:

 • NU MED VINNARRECEPT – KLASSISKA HJÄRTAN
  Små hjärtan 425 gram – Fick ett lyft 2016 med ny form, tunnare och sprödare. I år bakas de efter vinnarreceptet vi har till Stora hjärtan med raps-/shea-/kokosolja och en ny kryddblandning.
  Läs mer om Klassiska hjärtan
 • BÄST I TEST 2018 – DEKORATIONSHJÄRTAN
  Stora hjärtan 450 gram – Gyllenbruna pepparkakor i stor hjärtform. Tunna kakor med en spröd konsistens och är bakade med raps-/shea-/kokosolja. Testvinnare 2018.
  Läs mer om Dekorationshjärtan
 • BÄST I TEST 2018 – EKOLOGISKA HJÄRTAN
  Eko Pepparkakor 300 gram– Fick ett lyft 2017 med ny form, tunnare, sprödare och ännu godare, bakade med rapsolja.
  Läs mer om Ekologiska hjärtan
 • NYHET 2019 – till alla barnfamiljer (eller alla som vill pyssla)
  Mini Pepparkakshus 300 gram – 6 st Minihus per förpackning Nu kan alla i familjen bygga varsitt hus tillsammans och pynta som var och en själv vill! Bakas efter vinnar-receptet vi har till Stora hjärtan.
  Läs mer om Mini pepparkakshus