BRISFIKA hjälper barn som har det svårt

Det långsiktiga och goda samarbetet mellan GILLE och BRIS fortsätter. Från vecka 48 2020, blir GILLE Kolabollar familjepack och 6-pack officiella BRIS-produkter. För varje såld förpackning går 1 kr till BRIS. Inte bara under en begränsad kampanjperiod utan HELA ÅRET OM!

Vi har under flera år valt att stödja organisationen BRIS, och har sedan samarbetet startade sponsrat med över 1,9 miljoner kronor. Det är vi väldigt stolta över. Vi fortsätter nu med en specifik BRIS-produkt – GILLE Kolabollar som finns i två förpackningsstorlekar, säger Camilla Tuvesson Marketing Manager på Continental Bakeries North Europe. 
BRIS, Barnens rätt i samhället, är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer som varje dag kämpar för ett bättre samhälle för barn. Barn och unga kan när som helst ringa, mejla eller chatta med en kurator hos BRIS. Det kan handla om allt från föräldrar med problem, våld, att känna oro, må dåligt och mycket mer.

BRIS är en viktig organisation som stöttar barn i utsatta situationer, mobiliserar samhället och påverkar beslutsfattare för ett samhälle där varje barn känner sina rättigheter och där barnets rättigheter tillgodoses. Och barnen är ju vår framtid, därför sponsrar vi BRIS, säger Camilla. 
GILLE Kolabollar som är många barns favoritkaka stödjer BRIS. Förpackningen är försedd med en orange etikett som tydligt markerar att den här produkten innehåller BRIS-fika som hjälper barn som har det svårt.

Läs mer om BRIS på www.bris.se