10 stycken
1 st gelatinblad
50 g vit choklad
2 dl vispgrädde
1 tsk kaffepulver
1/2 burk (ca 200 g) färdig Dulce de leche eller egengjord karamellsås
Lite flingsalt
20 st Gille Havre
Lägg gelatinbladet i en skål med kallt vatten i minst 10 minuter. Grovhacka den vita chokladen och lägg den i en skål. Värm grädde och kaffepulver i en kastrull, ta bort från värmen precis innan det börjar koka. Häll kaffegrädden över chokladen. Rör om tills all choklad smält och allt blandats samman. Skaka av och lägg gelatinbladet i den varma grädden och rör om. Häll kaffegrädden i en ren skål och täck med plastfolie. Ställ in i kylen i minst 3 timmar.
Lägg ut tio Gille Havre. Vispa den kalla kaffegrädden fluffig med elvisp och fyll den i spritspåse med valfri tyll. Spritsa längs med kanten på kakorna. Häll karamellsåsen i en spritspåse och spritsa i mitten av kaffegrädden på varje botten. Strö lite flingsalt över och lägg en kaka ovanpå, tryck till lite försiktigt.