NYHET – Julens drömkaka är här – GILLE Saffransdrömmar!

Vaniljdrömmar, Chokladdrömmar, Kokosdrömmar, Citrondrömmar, och nu kan du förgylla julen med Saffransdrömmar. För hos ditt drömbageri har vår professionella bagare knådat ihop en ny deg och utvecklat en unik julkaka med den älskade kryddan saffran.

Känn doften av saffran
Den härliga doften av saffran sprids runt fikabordet när du avlägsnar det återförslutningsbara locket från den vinter-inspirerade fina burken. Det beror på att drömmarna är bakade med saffran som kommer från den välkända saffranskrokusen.

Smakar som en dröm
Den möra och porösa kakan smälter i din mun och är lite mindre än GILLES vanliga drömmar – ca 4 cm i diameter. Varje burk innehåller ca 38 munsbitar – totalt 300 g.

– Drömmar är populära kakor hela året om, säger Camilla Tuvesson, Marknadschef på Continental Bakeries North Europe. Vi vill tillföra nya värden på den svenska marknaden. Dessa goda Saffransdrömmar kompletterar pepparkakorna på julbordet och tillför en ny dimension! Lika goda till en kopp kaffe som till en mugg glögg. Vi tänker traditioner för nya generationer.

Nyheten GILLE Saffransdrömmar är en god nyhet för dig som gillar variation och vill ha en än ännu godare jul! Provsmaka den!