Baka med Sophie i ”gott” samarbete med GILLE

Vinnaren i 2022 års ”Hela Sverige bakar” Sophie Dahlbäck inleder nu ett spännande reklamsamarbete med varumärket GILLE som startar under maj månad 2023.

Vi på GILLE kände direkt att Sophie och GILLE har något gemensamt, men även att Sophie kan tillföra oss både energi och nytänkande. Tillsammans har vi tagit fram flera spännande aktiviteter som kommer förgylla fikavärlden i sommar och framåt.

Samarbetet kommer att presenteras efterhand och givetvis handla om kakor men också ge härlig inspiration till hur man kan använda dem för att lyxa till det lite extra och göra varje dag lite mer rosa.

När jag fick förfrågan från GILLE blev jag väldigt glad och intresserad. Det kändes som vi passade som en kaka gör till kaffet, säger Sophie och skrattar. Relationen till kakorna från GILLE är väl som för de flesta – vi har alla njutit av dem. Efter att ha jobbat lite med kakorna, så känner jag mig som en i GILLE-familjen. Kakorna är klassiska, goda och bakade på högkvalitativa råvaror. Människorna från bageriet har en genuin passion för sina bakverk och här finns en familjär gemenskap som jag uppskattar, avslutar Sophie när vi intervjuar henne.

Du kommer att möta Sophie på i GILLEs digitala kanaler och även i Sveriges livsmedelsbutiker där hon inspirerar vid kakhyllan.