Arbetet innebär att i nära samarbete med kollegor arbeta vid våra produktionslinjer i Örkelljunga och Åsljunga. Tillsammans ansvarar man för att:

Bageri – arbeta i bageriet och producera våra kakor enligt kvalitetsrutin och i nära samarbete med övriga på denna avdelning.

Förpackning – arbeta i förpackningsavdelningen med att i högt tempo plocka våra kakor, eller med tekniska kunskap och samarbete ansvara över våra mer tekniskt krävande linjer/maskiner

Vi önskar att du som söker har följande egenskaper:
- Positiv attityd
- Flexibel och stor grad av samarbetsförmåga
- Teknisk förståelse och högt fokus på maskinsäkerhet
- Maskinkunskap med förmåga att hantera och förstå inställningar
- Datorvana är meriterande
- Noggrannhet vid dokumentation och frisläppande av produkt
- Stort fokus på kvalitet, rengöring och hygien på produkter och teknisk utrustning

I första hand utförs arbetet på 2-skift. Men även nattskift finns i mer begränsad omfattning.

Anställningsform: Visstidsanställning
Arbetstider: 2-skift, heltid april – november 2018

Frågor om tjänsten?
Produktionsledare: Monica Liljegren (0765 400 553), Kim Arefäll (0765 400 552)
Facklig kontakt Livs: Monicka Andersson (0765 400 538)

Skicka din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande, till HR-koordinator Anna Persson: anna.persson@continentalbakeries.com

Continental Bakeries North Europe AB har cirka 220 anställda i Sverige. Företaget har över 40 procents andel av småkaksmarknaden i Sverige och är därmed marknadsledande. Ungefär en tredjedel av försäljningen är i Sverige och två tredjedelar går på export till övriga världen. Continental Bakeries North Europe AB hette tidigare Gillebagaren och ägs sedan den 1 augusti 2008 av den holländska bagerikoncernen Continental Bakeries, som är specialiserad på kex och kakor.

Continental Bakeries är en trygg arbetsplats med stort fokus på utveckling. Detta innebär att vi löpande söker duktiga medarbetare som gärna tar egna initiativ och som har en passion att tillsammans göra oss till det bästa bageriet i världen, oavsett i vilken del av organisationen de arbetar.