NYHET som bygger gemenskap och skapar mer liv i pepparkakeland!

Årets pepparkaksnyhet – GILLE Pepparkaksfigurer är en stark uppföljare till framgångssagan GILLE Mini Pepparkakshus, som samlade många familjer inför julens pyssel förra året. I år tillkommer bland annat tomtar och snögubbar som gör alla Sveriges pepparkakeland mer levande och spännande!

– Engagemanget från både konsumenter och handel var fantastiskt när vi lanserade GILLE Mini Pepparkakshus förra året, berättar Camilla Tuvesson, Marketing Manager på Continental Bakeries North Europe AB i Åsljunga.

GILLE tillförde ett mervärde i form av familjepyssel, även för de små, till pepparkakskategorin. Något som målgruppen älskade. Det vet vi på grund av alla mejl, positiva kommentarer på sociala medier, inskickade bilder, telefonsamtal och förfrågningar. Även butikerna byggde upp egna pepparkakeland för att inspirera sina kunder, avslutar Camilla.

GILLE driver nu det kreativa segmentet vidare med ytterligare en pepparkaksnyhet som gör det ännu roligare att bygga julens alla pepparkakeland. En vacker blå burk med 7 granar, 2 tomtegubbar, 2 tomtegummor 2 snögubbar kan nu bjudas in till pysselkalaset! Totalt 13 figurer som monteras och dekoreras med var och ens egen fantasi!

Precis som GILLE Mini Pepparkakshus är tomtegubbar, tomtegummor och snögubbar försedda med hål så att de går att hänga i granen eller exempelvis fönstret.

Givetvis är dessa innovativa pepparkakor bakade i Sverige med rapsolja och bygger på ett recept som fått toppbetyg i flera smaktester tidigare år.

Nyheten finns ute i butik med start från vecka 37.