NYHETER – Drömkakor som smakar kokos eller citron!

I sommar kan du njuta av GILLE Drömmar med smak av kokos eller citron. Två nyheter som kommer finnas i butik som ”limited edition” från vecka 19 2021. 

Drömkakor har en speciell karaktär av krispig och porös konsistens som smälter i munnen. De vanligaste smakerna är vanilj och choklad.

GILLE Drömmar i smak av vanilj och choklad finns sedan länge i sortimentet, men nu har GILLE utvecklat två nya smaker – kokos och citron. Underbara som variation på sommarens alla kakfat med sommarfika. GILLE drömkakor upplevs ofta som hembakade. Det är inte så konstigt, för de är ju bakade i våra svenska bagerier i norra Skåne. 

GILLE är marknadsledare på småkakor i Sverige och det ligger i vårt ansvar och intresse att utveckla sortimentet med exempelvis nya smaker, berättar Camilla Tuvesson som är Marketing Manager på GILLE. I våra undersökningar berättar våra konsumenter att de önskar nyheter som tillför en variation på fikaborden. Just drömmar är en omtyckt klassiker som är väl värd att bredda i fler smaker, både citron och kokos är smaker som hör sommaren till, säger Camilla.

Processen med att ta fram nyheter engagerar många hos GILLE i Örkelljunga och Åsljunga. Det bakas, provsmakas och justeras tills alla är nöjda. Och den här gången har alla verkligen hittat sin favorit. Det finns en grupp som menar att GILLE Kokosdrömmar är fantastiska och en annan som menar att GILLE Citrondrömmar är den absolut godaste nyheten. Vilken väljer du?