Så här deltar du:

1. Hitta på en hejaramsa och skriv den i kommentarsfältet under tävlingen på Facebook.
2. Tävlingen börjar den 13 juni och avslutas den 19 juni.

Fullständiga regler:
- Tävlingen är arrangerad av Continental Bakeries North Europe, Näckrosvägen 19, 286 72 Åsljunga och Annaochanna reklam- och eventbyrå, Vävaregatan 18, 294 35 Sölvesborg.
- För att delta i tävlingen måste du vara minst 18 år.
- En jury bestående av anställda på Continental Bakeries North Europe och Annaochanna reklam- och eventbyrå väljer ut de 10 mest kreativa hejaramsorna och juryns beslut går inte att överklaga.
- Vinnarna kontaktas under vecka 25 via ett privat meddelande på Facebook där de ombeds att höra av sig med sina kontaktuppgifter för utskick av vinst.
- Gillefotbollens värde är 99 kronor. Vinsten går inte att byta mot pengar eller något annat.
- Vinnarna har därefter en vecka på sig att svara för att få ta del av vinsten. Om vinnaren inte svarar under denna tid har Gille rätt att överlåta vinsten till någon annan deltagare och vinnaren har då inte längre rätt till vinsten.
- Continental Bakeries North Europe förbehåller sig rätten att publicera vinnande bidrag i kommunikationen om tävlingen utan rätt till särskild ersättning till deltagaren.
- Insamlade personuppgifter är endast till för administrering av vinsterna. Vi behandlar och lagrar dina personuppgifter enligt PUL/GDPR till och med 15 juli. Därefter raderas dem.
- Genom att delta i tävlingen godkänner du ovanstående villkor.